Team Building

 

                             We believe in Team Building through adventure

 Happy People

 

  Ce inseamna Echipa prin aventura pentru noi?

Fiecare om este important si unic, fiecare echipa va crea un univers în care toti membrii dezvolta un echilibru comunicativ, colaborând reciproc prin metode diverse. Echipele pot face mai mult decât o singura persoana. Echipele implica prezenta unui numar mai mare de persoane, ceea ce presupune existenta mai multor resurse, mai multor idei si a unei energii mai mari . Prin programele noastre încurajam spiritul de echipa si sudam legaturi solide si încredere între angajati.

Evenimentele si activitatile de team building pornesc de la întelegerea diferentelor dintre grup si echipa si au ca scop eficientizarea relatiilor si rezultatelor de la locul de munca printr-o mai buna comunicare, prin asumarea rolurilor si rezolvarea problemelor

.

CORPORATE-TEAM-BUILDING

Obiectivele noastre:

  1. Increderea participantilor ca pot atinge tinte foarte inalte;
  2. • Concentrare asupra obiectivului;
  3. • Depasirea limitelor personale;
  4. • Urmarirea comportamentului în situatii limita si in conditii de stres;
  5. • Asumarea riscurilor;
  6. • Cunoasterea membrilor echipei;
  7. • Increderea in membrii echipei;
  8. • O experienta memorabila;

Dupa fiecare eveniment, clientii nostri vor primi un Debriefing complex subliniind punctele slabe si punctele tari ale echipei.

Feedback-ul extraordinar primit din partea participantilor, ne da increderea si pasiunea de a face din fiecare teambuilding un eveniment  unic si special, pregatit in cel mai mic detaliu.

Cu o experienta de peste 5 ani în domeniu, echipa noastra e compusa din Traineri profesionisti si instructori atestati . La un maxim de profesionalism va oferim urmatoarele servicii:

 

 

cats (1)

Escalada si rapeling

Cataratul este unul dintre sporturile cele mai interactive în echipa, care ajuta la dezvoltarea comunicativa în grup, încredere reciproca, curaj, forta interioara si dinamism. În escalada, partenerii depind unul de celalalt dezvoltând abilitatile încrederii si spirit de echipa. Escalada este o lupt cu tine însuti. Escalada este o oglinda a personalitatii fiecaruia dintre noi, practicând-o, te vei afla permanent fata în fata cu propriile slabiciuni si aptitudini de care dai dovada în viata de zi cu zi. Programele de catarat se desfasoara fie la stânca fie într-o sala speciala alaturi de instructori atestati. Programele de escalada cuprind rapel si initiere în catarare.

.

A.J__Valy_1

Tiroliana

Folosita initial ca mijloc de transfer al bunurilor si echipamentelor peste locuri greu accesibile, tiroliana a devenit în ultimul timp o forma de exaltare nemarginita pentru cei care o încearca. Programul de tiroliana reprezinta alunecarea pe o coarda fixata între doua puncte, situate la o distanta de 100-150 m si o anumita diferenta de nivel, unul fata de celalalt. Persoana respectiva poarta o centura de siguranta, iar alunecarea se produce prin intermediul unui scripete fixat pe coarda superioara. Eliberarea de adrenalina si senzatia unica de zbor constituie „deliciul” celor care încearca aceasta activitate. Este foarte potrivita pentru programele de team building, dar si pentru evenimente de firma. Poate fi instalata atât în aer liber: în parcuri, paduri, pe dealuri, terenuri de sport, dar si în incinta unor sali de sport de mari dimiensiuni.

.

816795_41286214

Rafting

O plimbare rapida în avalul râului, dezvolta spiritual de echipa, capacitatea de coordonare, revitalizeaza optimismul si nu în ultimul rind este un bun prilej de comunicare. Raftingul este un sport accesibil care poate crea o legatura  speciala între angajati.

.yge archery

Tir cu Arcul

Tirul cu arcul este arta, tehnica sau abilitatea de a propulsa sageti, folosind un arc. Din punct de vedere istoric, tirul cu arcul a fost folosit pentru vânatoare si lupta, iar în timpurile moderne, utilizarea sa principala este în sport (tirul cu arcul fiind o proba olimpica) si în activitatile de agrement. Pentru moment, este sportul national – si cel mai indragit dealtfel – în Bhutan.

.

ile_la_reunion_canyoning_alpanes_003_bc22a551e86b42ba93d831575526bb3d

Canyoning

Canyoningul este un sport relativ nou, foarte iubit în Europa si Statele Unite si practicat din ce în ce mai mult si la noi în tara. Ca activitate turistic? canyoningul se încadreaza în turismul activ sau de aventura. Canyoningul presupune deplasarea prin albiile si apa a râurilor de munte, coborarea cascadelor si traversarea înot a acumularilor de apa, fiind o activitate ludica si sportiva ce se poate realiza pe orice nivel de pregatire sau dificultate. Participantii vor trece prin cele mai frumoase experiente, folosindu-si încrederea si curajul.

.

10505523_715726788480609_6366423084387931951_n

Rapeling

Rapelul este un sport  care presupune coborârea prin alunecare de-a lungul unei corzi, a unor pereti verticali care sunt prea abrupti si prea periculosi ca sa fie coborâti în mod normal. Spre deosebire de escalada, în acest sport se pune accent pe coborâre, nu pe urcare. Înaltimea peretelui pentru rapel poate varia între 3 si 100 m. Rapelul se poate practica pe stânci, poduri, cladiri, pesteri, pereti artificiali Va oferim cel mai lung rapel in gol din Romania, de peste 70m,  intr-una dintre cele mai frumoase zone ale muntiilor Apuseni .

trekking

Drumetii

Drumetiile montane, se pot efectua pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp. Drumetiile se efectueaza în zone sigure din toate punctele de vedere, zone care nu prezinta nici un fel de pericol pentru participanti. Drumetiile montane te pot aduce în interiorul frumusetii naturii. Probabil de multe ori încerci sa gasesti acel ceva prin care esti mai aproape de suflet. Muntele îti poate descrie în detalii aceste sentimente. Vei fi cu tine însuti, înconjurat de tot ce înseamna necunoscut. . poza_generale_52

                                                                      Speologie

Pentru ca cele mai mari taine se afla la adâncimi, vom descoperi cea mai frumoase experiente exploarând cele mai fantastice pesteri din tara. Aici se cladesc adevaratele caractere! Îti oferim ocazia sa descoperi alaturi de speologi si ghizi profesionisti avenurile si galeriile din pesterile României! Vom depasi obstacole, vom admira diversitatea creeata de natura si vom experimenta linistea în functie de locatia aleasa, punem la bataie tot echipamentul necesar, de la salopete, casti si lanterne, frontale pâna la costumele de neopren, daca vizitam pesterile active!

.

Ropes-team-games

Jocuri in echipa

Nu e nicodata prea tarziu sa ne jucam. Uitam de multe ori ca am fost candva copii. Prin joc, putem dezvolta abilitatile comunicarii între colegi, putem crea o comunitate capabila sa produca fericire si sa implimentam jocul de zi cu zi în viata noastra. Printre atelierele noastre se numara: Jocul Plasa de paianjen, Jocul Campul minat , Jocul Pasul in tandem, Jocul Stafeta învartita si multe altele.

.

10514342_10203158854186081_587470425406820301_o

Panou de catarat mobil

Centrala de escalada are acum un panou de escalada mobil  de pesste 7 m inaltime care se poate deplasa si monta oriunde.

Fie ca este vorba despre o petrecere, un eveniment de firma sau orice alt tip de reuniune care are drept scop petrecerea unor momente deosebite, te ajutam sa dai culoare activitatilor tale si sa-ti surprinzi clientii, partenerii sau prietenii.

Peretele nostru portabil de escalada va contribui la succesul evenimentului tau, reprezentand o atractie majora pentru toti participantii si un prilej de a petrece momente de care isi vor aminti zambind peste vreme.

.

treasurehunttitle

Treasure Hunt

Treasure Hunt este un joc foarte interactiv, care implica capacitatea participantilor de a se adapta conditiilor jocului si de a interveni cu idei /solutii si dorinte de a gasi comoara. Programul are o tematica medievala, participantii trecând prin probe specifice acelor timpuri, care îi vor transpune în vremuri de mult apuse, pe vremea bravilor cavaleri de odinioara. Atelierele sunt inedite si confera un sentiment de autenticitate întregului program. Participantii vor fi împartiti în echipe si vor trece pe rând printr-o serie de ateliere cu specific medieval, care le vor pune la încercare initiativa, adaptabilitatea si abilitatea de a lucra în echipa.

.

1199

Supravietuire in Salbaticie

Nu e nici ca la televizor dar nici usor. Cand trebuie sa rezisti o zi sau doua in padure inarmat doar cu un cutit, o cutie de chibrituri si apa, ai nevoie de mai mult decat de spirit de aventura. Ambitia, adaptabilitatea, spiritul de sacrificiu sunt la fel de necesare. Sigur, mai ai nevoie de niste lucruri ca sa supravietuiesti. N-am spus ca nu le poti confectiona sau ca nu le poti castiga daca treci anumite probe. Adrenalina va fi nelipsita iar la finalul perioadei de incercari, echipa va fi una de supravietuitori in orice situatie.

.

10462723_831998380146470_5870652600592232340_n

Golf

Golful e o activitate noua de teambuilding dar extrem de dinamica si aperciata. Alaturi de un instructor de golf participantii vor lucra la concentrarea si precizia necesara pentru a pune o minge de golf in gaura de pe Green. Ei vor invata deasemenea tehnica si regulile de baza ale acestui sport nobil.

Pentru evenimentele din Cluj aceasta activitate se desfasoara la SunGarden Resort.

.

Vezi acum oferta noastra:

 TEAM BUILDING CLIENT GUIDE 

TEAM BUILDING CLIENT GUIDE – english 

 Pachet adventure –  In inima Apusenilor 

Pentru o oferta personalizata contactati-ne:

 

1549541_10200823257578564_2007898393_n 

  Event Manager –  Vlad Capusan, 0742 105 939 , e-mail: [email protected]

995882_10200354837828363_1200985182_n

   Project Manager – Marta Palii, 0755 563 111,  e-mail: [email protected]

Doar cativa dintre clientii nostrii:  cats

2 comments to Team Building

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>