20 aprilie

Stronger Together

Asset 1

Centrala de Escalada

Dragi cățărători,

Contextul epidemiologic actual ne afectează pe toți, iar incertitudinea are, inevitabil, un impact poate chiar mai ridicat asupra mediului de afaceri.

În aceste situații de criză cheltuielile sălii rămân neschimbate și implică aceleași chirii, salarii și impozite plătite către bugetul de stat, în ciuda faptului că activitatea tuturor furnizorilor de servicii a fost sistată, iar noi nu am fost ocoliți.

Având în vedere acest lucru, vom pune în vânzare un pachet de abonament de 2 luni prin care ne puteți susține în această perioadă. Aboname va putea fi folosit începând cu prima zi oficială de redeschidere a Centralei.

După cum majoritatea știți, până acum noi ne-am implicat în comunitate prin susținerea proiectului Din Suflet pentru Apuseni, iar după trecerea aceste crize vom continua cu acest lucru.

Considerăm că este foarte important să dăm o mână de ajutor, în orice fel putem, în aceste zile, de aceea am luat decizia ca 25% din suma care se va strânge în urma vânzării de abonamente să fie donată către Un Singur Cluj. 

Astfel, prin cumpărarea unui abonament pe 2 luni la Centrală tu vei putea să contribui în mod activ la susținerea proiectului Un Singur Cluj și te vei putea bucura de 2 luni de cățărat la Centrală. 

În semn de mulțumire noi vom crea un panou în incinta Centralei, dedicat celor care sunt alături de noi și Un Singur Cluj, și o postare publică pe pagina noastră de Facebook.

Ne dorim să păstrăm întreaga inițiativă transparentă. Asta înseamnă că după ce va trece perioada în care vă puteți cumpăra abonamentele vom face publică suma care s-a adunat din vânzarea de abonamente și suma pe care urmează să o donăm.

Despre Un Singur Cluj 

https://unsingurcluj.ro/

Un Singur Cluj mobilizează bani și resurse pentru a se alătura acțiunilor spitalelor, autorităților și inițiativelor civice, într-un efort comun de sincronizare a eforturilor și centralizare a informațiilor.

Platforma adună zeci de evenimente, organizații civice, companii, universități și instituții ale administrației publice din Cluj.

De menționat

** În cazul în care ai un abonament înghețat, acesta se va prelungi automat cu 2 luni, începând cu prima zi de redeschidere.

** Activarea abonamentului se poate face în termen de maxim 7 zile de la prima zi de redeschidere. În cazul în care nu ți-l activezi singur, acest proces se va face automat.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

Ce urmează

Niciun eveniment planificat

[bookme-pro-form]